3. maaliskuuta 2013

Tympii ja kismittää

Huoh. Kyllä nyt tahtoo vastustaa. Hommat etenee ja (suurin osa) puhallusvilloista saadaan toivottavasti ensi viikolla, mutta villoitusta valmistellessa paljastui jälleen yksi ylläri viime kesältä. Lupaan kertoa asiasta lisää viimeistään siinä vaiheessa, kun väliseinät ovat valmiina. Tähän laitan vain vinkiksi pari kuvaa.

Emäntä on ollut viime vuodet töissä asiakaspalvelutehtävissä. Siinä työssä on käynyt aika selväksi, että yrityksen aidon asiakaslähtöisyyden mitta on sen reagointi reklamaatioihin. Alkaa hieman kiristellä, jos reklamoinnin kohde vähättelee, kiertelee, pakoilee vastuuta ja pahimmillaan uhkailee oikeustoimilla, sen sijaan, että paneutuisivat asiaan, lupaisivat edes selvittää eikä ensimmäinen reaktio ole "oli miten oli, niin meidän virhe se ei ole". Ja oikeasti firman kannalta parasta on jopa ylikompensoida virheensä, sillä saa asiakkaalle hyvän mielen ja takuulla myös hyvää mainosta ja puskaradiofeimiä. Suhtautuminen asiakkaaseen alentuvasti tai jopa vihamielisesti ei ole ollenkaan hyvä juttu varsinkaan pienehkölle yritykselle.

Ei tämä ole mikään maailman isoin juttu, eikä tähän kaadu mikään (edes aikataulut, toivottavasti), mutta kun alkoi vaan harmittaa. Aina sitä jotenkin toivoisi, että aikuiset ihmiset voisivat toimia aikuismaisesti.

Heinäkuussa

Helmikuussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti