16. maaliskuuta 2013

Kerro, kerro Kuvastin

Pikkuinen pikapäivitys vauvan päiväuniaikaan! Isäntä lähti aamulla raksalle parin tervakanisterin kanssa, tuoksu oli ihana. Harmi, että tuoksu jää alapohjaan... Tässä taas vähän sisustusinspiraatiokuvia ja nettikirppislöytöjä. (Viimeisen sisustuspostauksen patalapun kirsikkakangas on Finlaysonin Kirsiä, sitä kun löytyisi verhojen tai pöytäliinan verran...)


Tämäkin on Mäkisen kuvastin, ja tästä tulee peili puna-musta-valkoiseen vessaan.


Pyöreät peilit ovat Mäkisiä, kummatkin kyllä samankokoisia (tuli hassu kuvakulma). Nämä pääsevät "aulaan" rappusten alle, pikkupöydän päälle. Tuo pikkukaveri on Hong Kongista (ei siitä kaupasta, vaan sieltä erityishallintoalueelta, pieni googlaus paljasti myös, että oikea suomalainen kirjoitusasu on Hongkong), ja takaosan muovikuplaan voi laittaa vaikka pumpulipalloja. Meikkipeiliksi hän päätyneekin kodinhoitohuoneeseen.


Lemppareista lempparein, Finlaysonin vuoden 1975 Kanit kaalimaassa. Ihana! Tämä kahden raportin palanen on kovin haalistunut, mutta pääsee kangastauluksi toiseen pikkumakkariin. Tätä jos on jollain armaalla lukijalla komerossa lakanoina tai verhoina, myy meille!


Ja tässä omia lapsuusmuistoja.... Tampellan Huomenta (vuodelta 1978 ilmeisesti), tällainen oli meidän lastenhuoneen seinällä, ja pakkohan omaa nostalgiannälkää oli ruokkia!

Kankaat on rypyssä ja vinossa ja valaistus huono ja kamera vielä huonompi... No, sitten kun talo ja sisustus on ihan valmiit, pyydän jonkun oikealla kamerakalustuksella varustetut kuvaustaitoisen ystävän kuvaamaan koko roskan.

2 kommenttia: