24. helmikuuta 2015

Stairway to yläkerta

Meillä on nyt ihan oikeat rappuset yläkertaan. Kaiteet puuttuvat vielä, niiden pitäisi tulla loppuviikosta. Yläkerrassa ollaan viittä vaille valmiita, lattialämmitys toivottavasti saadaan kytkettyä tällä viikolla (riippuu putkimiehen aikatauluista), jonka jälkeen lattioiden viimeiset maalikerrokset saadaan kuivumaan paremmin. Sitten vielä ilmastoinnin kytkeminen ja viimeiset sähkötyöt ja jalkalistat, niin se on siinä! (Paitsi ikkunoiden alareunan listat ja vaatehuoneen hyllyt, mutta noh.)

Maalaushommat käynnissä

Kuten myös

Telineet poissa

Yläkerta pilkottaa

Aula ilman rappusia

Rappuset ovat kauniimmat kuin etukäteen ajattelin. Ne on vahattu Osmo Colorin vahoilla, siksi reisien väri on hieman eri kuin lattioiden harmaa, mutta se ei haittaa yhtään, koska tekstuurikin on ihan erilainen. Näistä rapuista näkyy kyllä, että ne on puusepän tekoa. Kerronpa lisää, kunhan kaiteetkin ovat paikoillaan.

Raput paikoillaan!

Plaston mopo löysi paikkansa

Kodarin ovelta kuistille päin

Näitä on mukava astella

Yläkerrassa näyttää tällä hetkellä tältä (aulan lattiassa on vasta ensimmäinen kerros maalia, kuivuu niin hitaasti mokoma näillä keleillä ilman lämmitystä):

Aula

Ensimmäinen pikkumakuuhuone

Toinen pikkumakuuhuone varastona

Tuohon vielä kaiteet

Vielä yksi mehustelukuva

Ja lopuksi vähän taas arkirealismia. Vertailun vuoksi kuva siitä, miltä meidän kaaosolohuone näyttää tällä hetkellä, kun ihan kaikki tavarat ovat vielä alakerrassa (huomioon pitää ottaa, että meillä on tällä hetkellä kaikki kipeänä ja sotku vielä tavallistakin kamalampaa). Ei ole oikein sisustusblogihenkeä tässä!


2 kommenttia:

  1. Hei! Arpaonni suosi sinua blogissani, joten jos laitat osoitetietosi lmarjutätyahoo.com, lähtee 8x puutalo matkaan :)

    VastaaPoista