13. helmikuuta 2015

Jotain valmista (tai melkein)

Eilen meillä kävivät Sadexin asentajat laittamassa vihdoin paikoilleen rännit, reunapellit, kattoturvatuotteet ja palotikkaat. Nopeaa oli toiminta ja aika jännän näköistä, varman oloisesti kiipeiltiin taas tikkailla (se on Emännästä mystistä toimintaa, kun korkeanpaikankammo vaivaa ja tikkaille kiipeäminen aiheuttaa pahanlaatuista polvien tutinaa). Talo on nyt jotenkin aikuisemman näköinen. Ja katto on valmis! (Paitsi yhden torven päästä puuttuu hattu, mutta ei se oo niin justiinsa...)

Vähän olisin halunnut, että nuo tikkaat olisivat olleet punaiset. Oma vika, kun en ollut hereillä, kun urakasta sovittiin syksyllä. Eli jos valkoinen oikeasti alkaa pistää silmään, ostan maalia ja maalaan ne tikkaat. Maalata nyt kuitenkin täytyy vielä nuo kaikki loput reunalaudat yms. (mihin meni kesä 2014, en oikein muista...).

Yläkerrassa on kaikki kipsilevyt viimeistä myöden seinässä ja seinä paklattu ensimmäisen kerran. Alakerran katon ja yläkerran lattian välinen pystypätkä paneloitiin kattopanelilla. Näistä lisää seuraavassa, nyt tekemään ostoslistaa erääseen suureen pohjoismaiseen kodintarviketavarataloon...

2 kommenttia:

  1. Oi että näyttääkin kauniille teidän talo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Omaa silmää miellyttää yksinkertaisuus ja mittasuhteet kyllä!

      Poista