17. marraskuuta 2013

Listaa

On ollut mukavan tohiseva viikonloppu. Kuvat ovat aika huonoja kaikki, oli olevinaan niin kiirus ja valo aika marraskuista. Isäntä tekee listoitushommia ja muuta viimeistelyä, Emäntä on pakkaillut tavaroita kotona, maalaillut listoja, laitellut keittiön kaappeihin hyllyjä ja pessyt niitä sekä tuonut ensimmäiset muuttokuormallisetkin.

Ensi viikolla (heh) pitäisi tulla sekä sähkäreiden että putkarin tekemään talosta asuttavampi. Nyt näyttää kyllä siltä, että lattia maalataan ja lattialistat asennetaan ensi kesänä, sen verran hitaasti lakkaöljymaali kuivuu hämärässä. Ei varsinaisesti mikään ihanneratkaisu, mutta on sitä ennenkin käsittelemättömän lautalattian kanssa asuttu.


Ikkuna- ja ovilistat ovat leveät ja samalla profiililla tulevat myös jalkalistat. Tuohon ikkunan alle tulee kapeampi "suora lauta". Koitetaan vähän emuloida oikeasti vanhojen talojen näköä, vaikka paljastaahan talon uudeksi tuo, että ikkunat ovat samassa linjassa sisä- eikä ulkoseinän kanssa...

Tuolla näkyy kattolistaakin paikallaan

Vähän kikkailujakin on tietysti

Tuollainen profiili listalla

Kahvoiksi - anteeksi, painikkeiksi - tuli tuollaiset hyvin hyvin simppelit (ja halvat). Jostain syystä yhtä varmasti kuin tiesin haluavani nelipeiliset ovet, tiesin haluavani myös tuollaiset koruttomat kahvat (ja Oraksen hanat). Kai ne päässäni sitten ainakin mätsäävät!


Piti esitellä vielä tuota "patakaappia", josta siis tulee kuiva-ainekaappi. Ihanat kokonaan ulostulevat hyllyt!


Sitten hilattiin paikalleen jääkaappi

Allaolevassa kuvassa piti esitellä paikallaan olevia hyllyjä, mutta shown varastavat kyllä täysin nuo kaakelit, tykkään niistä koko ajan enemmän!


Kodinhoitohuoneesta piti ottaa kuva, mutta eipä siitä kovin kummoista tullut... Tuo vetolaatikosto on 100 cm leveä, ihanaa. Ovista puuttuvat vetimet ja seinältä peilikaappi.


Siellä ekat muutetut tavarat nököttävät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti