24. kesäkuuta 2012

Ja tästä se lähtee

Nyt on jo korkea aika perustaa raksablogi, kun perustukset alkavat olla valmiinlaiset ja talon rungon pitäisi alkaa kohota jo reilun viikon päästä. "Alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo" vai miten se nyt meni.

Pyyhaka on n. 5500 neliön eli reilun puolen hehtaarin metsäpalsta, entinen laidunhaka, peltopyiden kylpymaita keskellä Pirkanmaata. Kasvaa (tai kasvoi) komeata sekametsää, maalaji moreenikumpuja ja melko multavaakin maata alavammalta osaltaan. Pyyhaka lohkottiin Isännän vanhempien tilasta, ja tarkoituksena on tälle pläntille rakennuttaa ja rakentaa 1,5-kerroksinen puurakenteinen, perinteisen näköinen ja yksinkertainen loppuelämän koti, ekologisuuteen pyrkien ja budjetin paisumista varoen.

Tässä blogissa on tarkoitus seurata rakentamisen etenemistä iloineen ja suruineen. Kuvia on tarkoitus lisäillä runsaanlaisesti, vaikka kuvauskalusto on aika alkeellista. Jahka sitten joskus talo valmistuu, seurannee sisustusasiaa, puutarhan perustamista ja hoitoa ja ehkä jotain muutakin vielä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti