28. kesäkuuta 2012

Ja nyt rutistetaan...

Emäntä on kuluvan viikon ajan katsellut kasvavan huolestumisen vallassa Isännän loppurutistusta perustusten parissa. Aamulla lähdetään viideltä töihin ja illalla kotiudutaan joskus yhdeksän aikaan, välillä käydään vaan vaihtamassa työvaatteet raksa-asuun. Emännän tehtäväksi jää ruuan laittaminen valmiiksi ja lämpöpussien lämmittäminen rasittunutta alaselkää varten. Lohduttaudumme sillä, että tämän jälkeen ei pitäisi ihan heti tulla näin ehdottomia deadlineja.

Ja onhan meillä ollut myös ammattimiehiä avustamassa, ja tietysti korvaamaton Isännän isä. Tällä hetkellä rungon pystytyksen pitäisi alkaa ensi keskiviikkona, jos vaan nuo sateet pysyisivät sen verran loitolla, että saadaan hommat tehtyä.

Kamera kävi välillä kotona, ja sieltä löytyi mm. seuraavanlaisia kuvia. Suoraan sanottuna en osaa kertoa näistä paljon mitään, routaeristyksiä, täyttöä ja muurausta... Putkari on käynyt putkia vetämässä, luottomuurari jeesaa sokkelissa, viikonloppuna tehdään ulkopuolen täyttöjä pienkuormaajalla ja märkätilojen lattialämmitys ja laatan valu pitäisi saada kuntoon alkuviikosta. Kurasyöppöineen.

Jos Isäntä joskus ehtii ja jaksaa niin ehkä kuviin tulee informatiivisempia kuvatekstejä.

Keittiö

Kuistilta

Keittiö

Kodinhoitohuonetta + tekninen tila

Lätkäyshommia, jotain kivaa sentään

Tulisijojen alusta, pitää vielä muurata täyteen

Edistystä tapahtuu

Ensimmäiset lattiapalkit jo odottamassa

Sepi!

Sepi on Isännän veljen karvainen raksa-apulainen, hyvin sympaattinen ja äänekäs pystykorva-ajokoiramix. Vauhtiraidat osoituksena kamerakaluston laadukkuudesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti