20. lokakuuta 2013

Sunnuntain sutimiset

Tähän sunnuntaihin kuului ensisijaisesti vessan hiomista ja maalausta (toki maalikerrosten kuivumisen välillä ehti myös sutia kuistin vielä kertaalleen sekä kuistin oven smyygit ja siivota kodinhoitohuoneen lattian jne.). Isäntä puursi edelleen keittiön parissa.

Ensin kittien hiomista

Sitten maalataan reunat

Ja ensimmäinen maalikerros

Toinenkin, vielä jäi vähän epätasaiseksi

Mutta nyt on hyvä?

Keittiö näyttää jotakuinkin tältä. Paljon on jo hyllyjä kaapeissa. Oikeanpuolimmaisessa korkeassa komerossa on ulos vedettävät hyllyt, siitä tulee kuiva-ainekaappi. Keittiömme on Keittiöjätistä, se on hyvin halpa. Sanoisin, että varmasti Ikea-hinnoissa mennään, ja kuitenkin saimme suunnittelupalvelun ja kaappien rungot koottuina. Ai niin ja ne kodinkoneet samassa setissä. Aikahan sen näyttää, kestääkö kalustus käyttöä ja miltä se näyttää pidemmän päälle silmään, mutta budjetin puitteissa tuo on kyllä oikein hyvä. Eräältä toiselta firmalta olisi keittiön saanut vielä vähän halvemmalla, mutta siinä alkoi jo ulospäin näkyä halpa hinta.


Tällaiset vetimet

Päivän päätteeksi työhuoneen lattia sai vielä ensimmäisen ohuen ohuen maalikerroksen. Oli hyvä ja työntäyteinen viikonloppu. Ensi viikolla laattamiehen pitäisi saada hommansa pulkkaan ja muutakin jännää saattaa tapahtua. Listoille pitäisi järjestellä maalauspaikka olohuoneeseen, koska niitähän saa jo alkaa naputella paikoilleen.


MUOKS: Jahas, näkyypä näistäkin kuvista sama Bloggerin ongelma, josta muutkin bloggaajat ovat puhuneet: kuvista tulee sotkuisia ja rakeisia. Eipä se kyllä kauheasti haittaa, kun nämä kuvat eivät muutenkaan ole mitään erityisen hyvälaatuisia, mutta siis eivät ne ihan noin huonolaatuisia kuitenkaan oikeasti ole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti