28. syyskuuta 2013

"Ensi viikolla"

Huh, kun tahtoo käydä kärsivällisyyden päälle välillä tämä rakentamishomma. Ammattilaiset, ammattilaiset... Jos se on hyvä, se ei tahdo keritä paikalle kuin "ensi viikolla". Jos sen saa paikalle helposti, se ei ole hyvä. Sitten jos se pääsee paikalle ja onkin hyvä, se usein maksaa tuhottomasti. Itse tekemällä aikaa saa kyllä tuhraantumaan ihan loputtomiin... Silti, kyllä me joskus tölli valmiiksi saadaan! Tai ainakin muuttokuntoon!

Kaunis syyskuun iltavalo


Tuvassa on maalattu lisää. Emäntä ja talkooväki yhteisvoimin. Vihreää väriä on tunnetusti vähän hankala saada kuviin oikeanlaisena, ja tuo seinien vaaleanvihreä tuntuu olevan erityisen haastava ainakin meidän huonolle pokkarille. Oikeasti väri on sellainen aika lämmin keltaiseen taittava, Tikkurilan värikartan Kurkku (koodia ei ole nyt käsillä).
Keittiön lattiaankin vedettiin ohuen ohut ensimmäinen kerros (Sateenkaarivärien lakkaöljymaalia Tikkurilan värikartan sävyssä Laasti), koska:

Keittiökalusteet on haettu! Isännälle palapeli.

Isäntä laitteli työhuoneeseen lattialämmitysvermeet ja lattian, nurkkaan tulee jakotukki:


Eteenpäin, sanoi kana ruohikossa!

3 kommenttia:

 1. Kyllähän se tuosta jo pian valmistuu :)

  Meidän blogissa olisi teille haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, täytyypi perehtyä pikimmiten :) Jotenkin nää viimeiset viikot/kuukaudet on henkisesti hankalia, kun jo melkein voisi muuttaa taloon, mutta ei sitten kuitenkaan vielä. Tekisi mieli olla raksalla 24/7, että tulisi valmista, mutta kun ei voi, kun se muu elämä tuppaa estämään... Huoh.

   Poista
  2. Totta. On kyllä ikävää, kun työt ja muut ei niin tärkeät asiat haittaa rakenteluharrastusta.

   Tsemppiä loppurutistukseen!

   Poista