27. heinäkuuta 2013

Vesieristyshommia

Piti ottaa maalämpökaivosta kuva siinä vaiheessa, kun siitä vielä näkyi jotain maan pinnalle. Nyt näkyy lähinnä nuo sisälle vievät putket, mutta siinä se on, 150 metriä syvä reikä.

Kuvan alalaidassa pilkottaa kaivon kansi

Ihan oikea Palkattu Ammattilainen on nyt touhunnut märkätiloissa, lattian kaadot on korjailtu (niiden kanssa kun tuli ihan vähän kiire silloin reilu vuosi sitten) ja vesieristyskin on melkein joka paikassa, mihin sitä tulee. Emäntä oli ihan hippusen pettynyt siitä, ettei vesieristysaine ollutkaan sitä tosikivan räikeää sinivihreää :D Isäntä on laitellut kattoa, mutta hommaa hidastaa asennuskaverin puute (heinäntekoaika vie työmiehet maalla).

Kylppärin katossa ainoat talon muovit

Vesieristystä kodinhoitohuoneessa

Tässä myös

Vessan siloiteltu lattia

Saunassa on laiteltu kattoasioita

Kurasyöppö arkieteisessä

Keittiö!

Keittiötä myös. Huom. katto.

Olohuone

Yläkerrassa on tuollaista vielä pitkään

Suomi24:llä keskustellaan Talotekosta. Ei taideta olla ainoita, jolla on ollut ongelmia nimenomaan huolimattomuusasioiden ja reklamaatioiden kanssa. Jos joku haluaa kysellä asiasta enemmän tai muuten keskustella, voipi laittaa sähköpostia osoitteeseen pyyhaanemanta@gmail.com (ja sitten kannattaa vinkata kommenteissa, että postia on!).

On pitänyt tehdä taas postausta uusista sisustus- ja retrojutuista, mutta hommaa hankaloittaa jaloissa pyörivä ja hyörivä pikkumies. Ainakin vihreitä lasiasioita on, ja lisää oranssia arkieteiseen. Katsotaan saanko aikaiseksi ennen muuttoa (jonka ajankohdasta ei kyllä ole vieläkään mitään tietoa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti