19. toukokuuta 2013

Toukotöitä

Nyt on ehditty hakemaan uusi muistikortti kameraan, joten kuvia piisaa taas! Tänään Isäntä vietti lomapäivää (kun kerran on kesälomalla) ja rentoutui kasvimaata möyhien. Möyhennyksen jälkeen kylvettin hernettä ja istutettiin kelta- ja punasipulia. Emäntä oli suunnitellut ensimmäiseksi kesäksi vaan kaikenmoisia maanparannuskasveja, mutta täytyy kyllä myöntää, ettei tuo maa tunnu kauheasti sellaisia kaipaavan! Jospa maan keskelle jääneeseen muutaman neliön koloseen laittaisi pH-mittariksi sinimailasta. Se jos kasvaa, kanit syövät sadon mielellään talven aikana timoteiheinän buustaajana. Jos taas ei kasva, laitetaan sitä kalkkia.

Piippu puvussaan

Emännän ensimmäinen emalipannu


Perjantaina kävi sähkäri, ja siinäpä vasta mies paikallaan! Teki työtä ahkerasti ja reippaasti. Tulosta syntyi, alakerran sähköt on vedetty. Yläkerrassa menee sitten toinen päivä tai puolikas. Arvostamme.

Vessa

Työhuoneen ja kodinhoitohuoneen ovet

Johdot olohuoneen katossa

Työhuone

Työhuone ovelle päin

Arkkupakastimen paikka

Kodinhoitohuone

Arkieteinen

Arkieteiseen löytyi hienoja rumankauniita laattoja lähempää kuin arvattiinkaan. Nyt on ruskeaa, keltaista ja vihreää! Retrotunnelman tulee täydentämään oranssi muovinen saippuateline, alkuperäisessä 70-luvun pakkauksessaan ostettu. Mainoksia kyseisestä kylpyhuonetarvikesarjasta löytyi 70-luvun lopun Avotakasta. Sisustusasioissa oikeasti kaikki on mahdollista, ainakin jos ei ole kallis maku ja on aikaa etsiä!

Pyyhaka luxury day spa

Sauna, joka vaikuttaakin isolta

Näkymä rappusilta

Vaatekomeron muoto pölyisessä yläkerrassa

Viralliset raksamenopelit

Isäntä jyrsii koneellisesti

Sipuli ja herneet feat. raparperi

2 kommenttia:

  1. Mä muistan kun oli toi johtojenroikkumisvaihe, meillä oli yläkerta ihan kuin viidakko liaaneineen kun siellä on vielä nuo vinot katot :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kuulemma on vielä hyvin vähän johtoja, kun esim. rasioita on alakerrassa 55 kpl, "normaalissa uudessa talossa" niitä on kuulemma n. sata! No, meillä ei oo mitään kotiteatteria, valvontakameroita, ulkovaloja (paitsi ovien yläpuolella) tai muita moderneja kotkotuksia :D

      Poista