10. joulukuuta 2012

Lunta tulvillaan

Joo, talvi saapui jo Pohjolaan, mutta ei ole meidän tuvassa villat seinissä. Pienemmillä pakkasilla sisätilalämmitin pöhisi tarpeeksi lämpöä keittiöön kyhättyyn muovitelttaan, jotta muurari sai töitään eteenpäin. Kovemmilla pakkasilla viritelmä ei toki toimi. Hella on kannen kiinnitystä vaille valmis joka tapauksessa. Isäntä raataa raksalla kaiken irtilähtevän vapaa-ajan, mutta elämässä tuppaa aina olemaan kaikkea muutakin sisältöä kuin talonrakennus. Uusia kuvia joka tapauksessa:

Talvinen mökki

Puutarha

Yläkerrassa on paperia

Muurarin teltta

Hella <3

Takkaleivinuuni on tässä vaiheessa

On noita murikoita vielä muutama

Pöhistin

Paperia on myös alakerrassa

3 kommenttia:

 1. Salmelassa on leivinuuni, jonka hormi nuohottiin viimekesäksi ensimmäistä kertaa kymmeniin vuosiin. Ja Mikko sai sen jopa vetään ja "meidän pakarin" lämpimäksi loppukesästä. Mutta. Me ei oikeasti osata käyttää sitä. En tiedä onko sivupellit koska auki ja koska kiinni, ja missä savu kiertää niiden ollessa auki tai kiinni. Mutta emäntä varmaan tietäisi? Koska noin periaatteessa olisi ehkä siisteintä ikinä jos siinä oppisi jopa paistamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää tuottaa pettymys, koska en oo koskaan lämmittänyt oikeeta leivinuunia :> Sun pitää vaan ettiä käsiis joku vähän vanhemman vuosikerran emäntä opastamaan...

   Poista
 2. Meinasin tulla sanomaan, että hyvältä näyttää....mutta hei!...Mahtavalta näyttää!

  VastaaPoista