3. marraskuuta 2013

Tänä viikonloppuna

Taas vaihteeksi perheessä ollaan flunssassa. Hommia tehdään silti sen verran, kuin jaksetaan, josta alla todisteet. Ei muuta kuin maalämpöpumppua ja sähkäreitä odotellessa (ins'allah ja jos luoja suo, maalämpöpumppu tulee jo huomenna).

Omaa harvaa päätä pitää muistuttaa maalista

Kuisti siivottuna ja lattia pestynä

Ensimmäinen maalikerros

Toinen maalikerros

Tällä kertaa ensimmäinen kerros kuivui paljon hitaammin, taisin sutia innoissani liian paksulti maalia. Luulen, että maalaan lattian vielä kolmanteenkin kertaan. Loput lattiamaalaukset jätetään johonkin myöhemmäksi, sen verran tuo lakkaöljymaali käryää.

Vessasta saa näköjään vain huonoja kuvia valaistuksen takia... Laattamies sai hommansa vihdoin tehtyä, vessasta tuli aika kivan näköinen, vaikkei se ehkä kuvista välitykään ainakaan vielä. Ovenkarmejakin maalailin viikonloppuna, kuten kuvista näkyy.


Allas on tuollaista onko-tuo-nyt-sitten-komposiittia

Kodinhoitohuoneessa on palapelointi menossa. Keittiöjätin tavaratoimituksesta puuttuu aika lailla nippeliä ja nappelia sekä ovia, täytyy hakea samalla, kun noudetaan tasot. Vasemmalla oleva allaskaappi ja allas ovat Ikeasta, kaappi Metod ja allas se Domsjö. Valokatkaisija ovenpielessä on ehkä vähän huonossa paikassa, mutta olkoon... Pyykkikone tulee korkean kaapin (pyykkikaappi) viereen, kuivausrumpua meille ei tulekaan.

Maailman huonoin kuva kylppäristä

Alla kuvia viikon tee-se-itse-huumorisisustuspläjäyksestä! Koska meidän putkari laski vähän väärin, vessojen viemärit on missä sattuu. Tarvitaan siis noita jänniä putkiratkaisuja. Ainahan sisustuslehdissä ja -ohjelmissa käsketään korostaa sitä mitä ei voi piilottaa, joten jollain tuota putkea piti maskeerata. Jäähän se oikeasti aika lailla piiloon pöntön taa, mutta silti hauskuuden vuoksi maalasin tuubin pronssinvärisellä spraymaalilla!Välittömästi purkkia kalisutellessani alkoi päässä soimaan Flegmaatikkojen Feimii-biisi. Minusta olisi kyllä tullut surkea graffititaiteilija, mutta biisissä mainitaan sentään Tampereen Keskustorin "monitorit", oi niitä teiniaikoja!

Joskus toukokuussa 2012 kävin kuopan pohjalla näyttämässä keittiön lattian korkoa ja mietittiin, että menee vielä hetki, että lattialla voi sukkasillaan kävellä. Alla sukkasillaan, huom. käytännölliset ja nostalgiset 90-luvun kaksiraitanappiverkkarit.


Alla yritys kuvata lattian kiiltoastetta. Taisi jäädä yritykseksi.


1 kommentti:

  1. Hei! Heitin sinulle haasteen blogissani: http://classyxl.blogspot.fi/ :-)

    VastaaPoista