4. marraskuuta 2013

11+11 asiaa

Saimme monessa blogissa kiertäneen 11 asiaa -haasteen kahdestakin blogista, sekä Talo Talvituulikilta että Classy XL:ltä. Kiitos haasteesta! Isäntä ja lapsi vetäytyivät jo flunssaisina nukkumaan, joten jospa tässä aikaa kuluttaisi. Nyt kyllä vaan vastaan kysymyksiin, olen maailman huonoin keksimään kysymyksiä tai satunnaisia faktoja. Samasta syystä jäävät muut bloggarit haastamatta, eiköhän tämä haaste tule yhdestä jos toisestakin suunnasta vielä vastaan :)

Sparkle Ponies!

Talo Talvituulikin kysymykset:

1. Missä asuisit, jos saisit valita vapaasti ilman rajoituksia?
Olen niin tylsä, että vastaus on Pyyhaka. Lapsuudessa isäni asui kyläkoulussa tulevan kotimme lähellä, ja ajattelin silloin, että täälläpä olisi mukava asua. Täydellisessä maailmassa meillä olisi omaa rantaa, hyviä hietapeltoja ja vähemmän lentomelua, mutta hyvä nytkin on. Maalla, mutta sen verran lähellä kaupunkia, että on mahdollisuuksia kaikenlaisiin asioihin.

2. Miksi bloggaat?
Halusin saada rakentamisvaiheen talteen kuvin ja sanoin, muistoksi itselle ja näytettäväksi kauempana asuville sukulaisille ja kavereille. Lisäksi teki mieli vähän esitellä nykynormista poikkeavan talon rakentamista. Bloggaaminen on aika luonteva tapa rakennusprojektin esittelyyn.

3. Auto vai polkupyörä?
Tietysti kuuluisi valita polkupyörä, mutta enpä ole pyörällä ajanut vuosiin. Lyhyet matkat mieluiten kävelen. Autolla ajamisesta tykkääminen on paheeni.

4. Kortti vai käteinen?
Kortti.

5. Käytkö usein elokuvissa?
Eipä ole tullut käytyä varmaan pariin vuoteen.

6. Jason Statham vai Bruce Willis?
Brucella on kyllä enemmän karismaa, esim. Sin Cityssä tai Lucky Number Slevinissä. Actionia ei kyllä tule kauheasti katseltua.

7. Oletko onnellinen?
"Rättiväsynyt, ikionnellinen."

8. Meri vai järvi?
Järvi ehdottomasti, olen sisämaan lapsi.

9. Suunnitteletko oman talon rakentamista?
Suunnittelut on suunniteltu, seuraavaksi sitten navetta.

10. Pidätkö nykyajasta, vai eläisitkö mieluummin vaikkapa 80-luvulla?
Olen toivoton nostalgikko, tunnen nostalgiaa myös sellaisia aikakausia kohtaan, jolloin en ole itse edes elänyt. Enpä silti eläisi mieluummin menneessä, ei houkuta ajat ilman lääkkeitä ja muita nykyajan mukavuuksia. Suunta on monella tapaa parempaankin.

11. Valitatko mieluusti vaikeuksia, vai etsitkö elämästä aina jotain positiivista?
Olen rutisija. Siis valitan. Toisaalta harmit pienenevät, kun ne sanoo ääneen. Nykyään elämässäni on jatkuva positiivinen pohjavirtaus.

Loving Families!

Kysymykset Classy XL:ltä (mahtavia siivousvinkkejä muuten!):

1. Omakotitalo vai kerrostalo?
Ihan ehdottomasti omakotitalo.

2. Lempiruoka?
Munuaiskastike.

3. Vaatekauppa, josta ostat pääasiassa vaatteesi?
Viimeksi ostin alusvaatteita Tokmannilta. Viimeisen vuoden aikana olen ostanut niitä lukuunottamatta vaatteeni kotiompelijoilta tai käytettynä. Suosikkiompelijani on Linnel Handmade.

4. Miksi bloggaat?
Tähän tulikin jo vastaus tuossa ylempänä.

5. Unelmalomasi?
En oikeastaan unelmoi lomasta. Ulkomaille ei ole enää kiinnostusta matkustaa, ei ainakaan lentokoneella rannalle lojumaan. Vähän aikaa sitten mietin, että vaeltamaan tekisi mieli pitkästä aikaa. Sitten, kun lapsi on isompi, voisin kävellä vaikka Turusta Hämeenlinnaan Härkätietä pitkin.

6. Millainen on joulusi?
Tämän vuoden joululle en ole uhrannut ajatustakaan. Muuten joulut ovat perinteisiä. Siivotaan, laitetaan ruokaa, ollaan perheen kesken. Oma perinteeni on rosollin tekeminen myöhään aatonaaton iltana. Ja Lumiukko jouluaattona saunan jälkeen.

7. Lempivuodenaikasi?
Kesä.

8. Tuplakupla vai Lokki?
Lokkia on niin monessa paikassa ja se on niin tunnistettava, että vähän jo alkaa väljähtyä vaikka hieno onkin (vrt. Aaltomaljakko). Joten Tuplakupla tällä hetkellä. Kumpaakaan en kyllä hankkisi meille, vaan jos jostain saisin Finelin Primavera-kuvut kaikissa neljässä värissä... Tai edes yhden ison keltaisen keittiöön.

9. Haaveesi?
Saada tehdä töitä omalla maalla, eläinten kanssa, kotona. Vaikka en muussa onnistuisi niin lehmän silti hankin vielä joskus.

10. Lempinäyttelijä?
Ei oikeastaan ole, on niin paljon hyviä näyttelijöitä.

11. Mitä pidit tästä haasteesta?
Ainahan se on kiva puhua itsestään :D

Sky Dancer

Ja miksi ponikuvat? No, miksi ei! Poneista tulee hyvälle mielelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti