13. lokakuuta 2013

Piipusta kun savu kohoaa

Pääasiassa maalaushommat jatkuu. Muutakin viimeistelyhommia on tehty, jännästi jotkut pienetkin asiat voi saada talon näyttämään paljon valmiimmalta.

Kuisti sai kulmakarvat (huom. savu piipusta)

Leivinuuni lämmittää aika mukavasti

Kuisti on nyt lopullisessa värissään. Ensin väriksi valittiin Ballerina, tavoitteena jokseenkin samanlainen klassinen "kuistinvaaleanpunainen" kuin vaikka Koottujen murujen tai Vihreän talon kuisteilla. Valitettavasti vaan tuo sävy näytti meidän kuistin valoissa, noh, ei niin imartelevan sävyiseltä kellahtavalta beigeltä tai ihonväriseltä... Jotenkin tuohon kuistille tulee illan valo aika voimakkaasti, samoin ulkoseinien punainen heijastaa. Värin piti siis olla eri. Valittiin Malvikki, joka on paljon paljon sinertävämpi.

Ihonväriset ballerinatrikoot (raita keskellä)

Ja tästä päästään taas sulavasti päivittelemään kameramme huonoutta... Ei ole mitään mahdollisuuksia ottaa edes lähellekään oikeansävyisiä kuvia näemmä! Tuossa pokkarissa ei ole oikein minkäänlaisia säätöjä. Lisäksi en osaa käyttää mitään kuvankäsittelyohjelmia. Näistä kuvista on nyt siis yhtä paljon hyötyä kuin ei mistään, mutta... Käyttäkää mielikuvitustanne tai tulkaa käymään! (Jos oikeasti haluat tulla käymään, laita kommentteihin vaikka sähköpostiosoite, kyllä meillä saa tulla poikkeamaan. Sattuneesta syystä mitään talonäytöksiä ei tule.)
Malvikki näyttää noissa ylläolevissa kuvissa kyllä vielä huomattavasti paljon violetimmalta kuin se onkaan. Mutta toisaalta, eipä tuo mustikkamaidon värikään paha olisi! Oikeasti tuo väri on ehkä semmoinen kanervanpunainen. Tai mistäs minä tiedän, ei ole absoluuttista värisilmää minulla.

Kodinhoitohuonekin on saanut väriä

Työhuone pohjamaalissa

Työhuoneen väriksi tulee... keltainen!


Olen kyllä hyvin ylpeä ja iloinen tuosta talosta. Siitä tulee niin hieno valmiina. Juuri sellainen, kun itse halutaan.

Tähän lopuksi vielä teemaan sopivaa musiikkia. Raksaradio on kieltäynyt viime aikoina soittamasta muuta kuin Voicea. Hyvin rajoitteisten soittolistojen kanavia on aina vähän tylsistyttävää kuunnella tuntia pidempään, mutta satunnaisesti soitossa voi olla ihan hyviäkin kappaleita, kuten tämä:


Tai sitten samasta aiheesta, ei radiosoitosta vielä nämä:2 kommenttia:

  1. Teillä alkaa varmaan jo muuttokuume nousta, niin kivalta näyttää jo :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, todellakin! Onhan tässä hinku ollut kova jo pidemmän aikaa, mutta nyt alkais ihan oikeasti loppusuora täällä vuokraluukussa häämöttää. Täytyis vissiin alkaa kohta pakkailemaan...

      Poista