16. lokakuuta 2013

Helpotuksen huokaus

Laattamies on tontilla! Ja lupasi tehdä nyt hommat valmiiksi. Paitsi tietysti kodinhoitohuoneen ja keittiön välitilalaatat saadaan vasta sitten, kun kalusteet on asennettu. Arkieteisen seinät laatoitetaan itse.
Laitan kuvia kylppäristä, koska olen niin huojentunut, että vihdoin tapahtuu jotain. Muuten en ole tyytyväinen. Seinien alaosa on Pukkilan laivastonsinistä 15x15 cm kiiltävää peruslaattaa. Alumiinilistan yläpuolelle tulee 20x20 cm kiiltävää valkoista laattaa. Laatat ovat ihan väärät, eikä listaakaan pitänyt tulla. Tuohon alas olisi pitänyt tulla 20x20 cm indigonsinistä kiiltävää laattaa. Sitä ei vaan silloin otettu, koska sillä oli pitkä toimitusaika. Laattamiehen piti silloin olla tulossa parin viikon päästä. Oikeasti oltaisiin hyvin ehditty odottaa se pitkä toimitusaika, ja vähän lisääkin.

Harmittaa, ettei kylppäristä tule sen näköistä, kuin ajattelin. Toisaalta, ulkonäköseikat ovat toisarvoisia. Kylpyhuoneessa ei muutenkaan kauheasti aikaa tule vietettyä (pyrkimys on lotrata vedellä mahdollisimman vähän). Kyllä tuohon tottuu tai on totuttava. Remppaan sitten, kun olen oppinut itse laatoittamaan ja saan jostain ylimääräistä rahaa eli lottovoiton...

Jospa hoen itselleni "retro, retro, retro" niin kauan, että tuo alkaa näyttää siltä?

Seuraavaksi pitäisi tilailla väliovia ja hanoja. Kodinhoitohuoneen ja vessan kalusteet tulevat perjantaina, kodinkoneet ensi viikolla. Maalaustyöt kun saadaan loppuun, tulevat sähkärit. Maalämpöpumppu asennetaan marraskuun alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti