18. elokuuta 2013

Lisää lattiaa ja lämmin suosittelu

Isäntä on taas paiskinut hommia. Nyt meillä on kuistilla jo ihan oikea lattia!


Tuosta kuvasta näkee, miten lattialämmitysputket ja lämmönluovutuslevyt menevät.Ja tuosta noin vaan laudat lattiaan. Tuo lauta on vissiin c-laatua, eli oli hyvin edullista, koska on oksaista. Pöh sanon minä! Hienoa lautaa, ei mitään vikaa!Kaunis lopputulema. Aina tässä vaiheessa tulee olo, ettei tekisi mieli peittää tuota puuta yhtään millään. Lattiat kuitenkin maalataan, aiotaan käyttää Sateenkaarivärien lakkaöljymaalia, sävynä Uulan "Naavaa" vastaava harmaa (täytyykin tarkistaa se tuolta värikartasta ja laittaa ostoslistaan).


Keittiössäkin oli kiiltävää. Tuo kahiseinä on kertaalleen tasoitettu ja kuivailemassa.


Vähän jo keittiössäkin ehditty aloitella. Tuo putki on pesualtaan viemäri.

Ja sitten suositteluihin! Suosittelemme oikein mielellämme ja oikein lämpimästi puutavaran ostospaikaksi Metsä-Tappura Oy:tä Lempäälästä. Tämä ei ole maksettu mainos eikä edes mikään blogiyhteistyöjuttu, vaan olipa niin mukava ostosreissu jälleen kerran, että täytyy suositella kaikille muillekin Pirkanmaalla rakentaville. Saha on kauniilla paikalla Nurmen kylässä, valikoimaa löytyy runsaasti, palvelu on mainiota ja hinnatkin oikein sopivat. Suosikaa paikallista! Meidän raksalla kaikki runkopaketin ulkopuolinen puutavara on Metsä-Tappuralta, lukuunottamatta itse sahailtua raakalautaa.

2 kommenttia:

  1. Pirkanmaan rakentajilla on muuten Facebookissa OKT rakentajien ryhmä, jossa ollaan kovasti kiinnostuneita tälläisistä yrityssuositteluista. tuon FB ryhmän linkki löytyy http://raksakimppa.com sivulta

    VastaaPoista