11. elokuuta 2013

Lattiahommia - ja ensimmäinen blogihaaste

Raksalla on aloiteltu lattialämmityssysteemien asennusta. Laatoitushommat vähän viivästyy... Tuppaa olemaan niin, että isommat työmaat menevät aina ammattilaisilla omakotitalojen edelle. Vähän tuntuisi kuitenkin siltä, että loppusuoralla ollaan: olen valinnut sisämaalien värejä! Tulee kurkkua, parmesaania ja ballerinaa. Otamme kaikki sisämaalitkin jatkossa Sateenkaariväreiltä. Näppärää, paikallista, ekologista ja hiukan edullisemmaksikin tulee kuin toinen kova kotimainen eli Uula.

Siivottu keittiö aamullaEn osaa kyllä kertoa mitään noista lattiahommista. Siinä on lautoja, joiden välissä lämmitysputket kulkevat, ja lisäksi on lämmönluovutuslevyjä (jotenkin). Isännältä ei voi kysyä, kun se livahti jo nukkumaan.


Välikevennys! Nämä eivät ole meidän vuohiamme, mutta naapurista. Ehkä ensi keväällä voisi saada vuohenmaitoa? Pukkia pitäisi vaan lainata, kuvan herra on toisen kutun kili ja toisen veli. Olkoon tämä kuva tässä välimotivaationa, muistuttamassa siitä, miksi tätä hommaa ylipäätään tehdään.

Ja saimme ensimmäisen blogihaasteen! Oranssi Omena haastoi kuvaamaan kodin lempipaikkaa kuvin ja sanoin. Tällä hetkellä tähän haasteeseen on mahdotonta osallistua oikeasti, tämä nykyinen vuokrakotimme ei ole enää kovin miellyttävä liian ahtaine nurkkineen... Mutta alunperinkin parasta tässä asunnossa on ollut näkymä ikkunoista ulos. Isolta parvekkeelta näkyy kahdelle eri järvelle, eikä olohuoneesta katsottaessa ole vastassa ainoastaan naapuritalon seinä, vaan ilmaa ja valoa piisaa naapurikuntaan saakka. Lisäksi lähimetsiin ja liikuntareiteille on lyhyt matka, ja toisaalta myös kauppaan pääsee kävellen. Koitin etsiä kuvaa maisemista, mutta hätäisellä penkomisella en tietenkään löytynyt. Alla oleva kuva syksyn 2011 chilistä demonstroikoon nyt asunnon ilmavuutta sitten.

Kiitos haasteesta :) Koitan pitää aiheen jossain korvan takana, lempipaikan esittely on kiva blogitekstin aihe! Oranssin Omenan uskomattoman herkullinen parveke kyllä aiheutti lievän huimausreaktion, tai kuolausreaktion.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti