3. toukokuuta 2013

Fiilistelyä

Emäntä kävi pitkästä aikaa tontilla kauniina kevätiltana (hienon kuuloista lintujen laulu ja kylän koirien haukku tyynessä hämärtyvässä ilmassa). Piti ottaa kovastikin kuvia, mutta Murphyn lakien mukaisesti kamerasta loppui tietenkin akku. Pari tunnelmapalaa siis vain.


Ihanan puhdasta puupintaa, tekisi jo kovasti mieli alkaa sutia maalia pintaan. Ja keltainen ovi paikalleen!


Tuosta tontinkulmalta hävisi puita useampia, kun viemärilinjaa vedettiin, nyt näkyy kivasti kivaan naapuriin! Tuota väliä serkukset tulevat varmaan ravaamaan tulevina vuosina kiitettävissä määrin.


Sieltä se raparperi sitkeästi puskee, vaikka ympärillä kasvimaan pohjalla on käynyt kova ryske. Kasvimaata en pääse vielä tänä kesänä perustamaan. Kaadetaan vielä tontilta muutama mänty pois, tehdään suunnitelma, tuodaan lantalanpohjaa maanparannukseen, ensi talvena kalkitaan...


Tuohon talon taakse jossain kohtaa kaavailin niitä lämpimästä tykkääviä hedelmäpuita, mutta kun tuota kivikkoa katselee, niin eiköhän tuohon tule perhosniitty eikä paljon sen kummempaa! Tai no, tyrni mahtaisi viihtyä tuossa aika kuivalla paikalla.

Sisällä talossa on kahiseinä edennyt kovastikin, mutta niitä kuvia joudutte vielä odottelemaan hetkisen. Seuraavan neljän viikon aikana toivotaan tapahtuvan huimaa edistystä. Maalauskatos katto- ja lattialaudoille on jo lähes valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti